Tietoja Ios 15

En ole varma tarkoitiko tätä, mutta jos menen Saunalahden etusivulta sähköpostiini, niin sieltä löytyy kyllä Luonnokset-kansio ja se toimii windll.com/fi niinkuin pitäisi. 😞 En osaa keksiä, mitä muuta pitäisi tarkistaa. Kun avaan sähköpostin työkaluriviltä ylhäältä IMAP-kansiot, tulee näkyviin IMAP-kansioiden näyttäminen ja piilottaminen ikkuna. Kaikki-osiossa on sähköpostin kaikki kansiot, myös Luonnokset, ja Näytä-osiossa on ne kansiot jotka minulla on näkyvissä ilman Luonnokset kansiota, joka myös näkyy Näytä-osiossa.

pitäisikö minun päivittää ikkuna

Sillä pääsisin metropysäkille, mutta pitää kävellä kilometri, että bussiin pääsee. Unen laatua ja määrää meilläkin on tuttujen kanssa tapana tilitellä, onhan uni yksi oman hyvinvoinnin perustoista. Taas tuo yksi mieliharmi, kellojen siirtely, nurista pitää, vaikka ei elämääni kulkuun mitään harmia tuokaan. Maltetaan odotella ja joulu ilman lunta olisi surullista,,,,,,,, en muista onko koskaan aivan lumeton ollutkaan, paitsi siellä Etelä-Suomessa.

Palvelunhallintaan Kirjautuminen

Sinänsä pieni mutta harmillinen ja hankala vika joka on aiheuttanut paljon ongelmia. Harkitsin tuossa jo operaattorin vaihtoa pelkästään testatakseni toimiiko muilla operaattoreilla.

  • Edelleen hakee poistetut viestit takaisin puhelimeen.
  • Aktiivisia ja monitaitoisia kädentaitojen osaajia.
  • Olen vieläkin sitä mieltä, että nuo naiset Sanna Marinin johdolla hoitivat alkavan pandemian paremmin kuin vanhat miehet.
  • Rukolinjaksi, ja sen varrelta on poistettu 23 pysäkkiä, mm. minulle sopivat.

Katson kuitenkin, etten ole niin kiinnostava tai merkittävä henkilö, että joku alkaisi minua seurailla tai jäljittää. Ikävä kyllä seurailusta nyt on kokemusta, ei kuitenkaan sellaista, joista olisi koitunut haittaa muille kuin minulle itselleni. Ihan vain kiinnostuksesta tiedustelen, onko täällä ollut tapana julkaista sukuselvitykset ja lähiomaisten henkilökohtaiset tiedot keskustelujen pohjaksi?

Toiminnalliset

Näin myös vastaanottajien henkilöllisyys pysyy piilossa. Ei Toimi ollenkaan vaan hukkaa koko tiliasetuksen. PS. Noilla asetuksilla minulla toimii kaikkien operaattoreiden verkoissa. Vanha kone toimii edelleen vanhoilla asetuksilla.Leave a Reply